2012. december 12., szerda

TROLLOKNAK! Pihi időszak 2

Mióta elkezdődött a pihenő időszakom relatíve nem nagyon pihentem semmit! :D Szeretném ezt leszögezni és mégis tele vagyok energiával főleg úgy, hogy lassan itt a jó idő és sikerült megjavítanom életem legjobb idejét is a Margit-szigeten…
RunTilt20120414.jpg
ZozoRun20120414.jpg
Nagyon örülök ennek az időnek és eredménynek, de ezt csak Diának köszönhetem, mert lefikázott, hogy rommá fog alázni és férfiúi büszkeségemnek volt csak köszönhető, hogy elindultam az utolsó 800 méteren, viszont itt szeretném leírni, hogy DIA adta fel és nem én győztem, mert végig ott volt a hátam mögött kivéve az utolsó 200 méterben amikor is úgy döntött, hogy feladja és kész… tehát nem nyertem mert nem tartott ki :P ezúton üzenem, hogy a visszavágó közeledik most szombaton 13.00 kor a Margit-szigeten vagy Árpád-hídi indulóval vagy a másik végéről még nem tudjuk de remélem jön velünk egy két ember… akinek van kedve hozzá.
Jövőhétre már bevan tervezve egy dupla „Margit kör” oda is szeretettel várom a jelentkezőket, akinek van kedve olyan 6:30-as km-ekkel remélem ott nem fog rommá verni Dia! :D Kicsit félek ettől egyébként mert eddig egyszer-kétszer futottam hosszabb távot és most itt az alkalom.
Igazság szerint nem tudom miért kezdtem el a bejegyzést ami részben hazugság, mivel szeretném elmondani nektek kedves „trollok” (ezúton szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy elég nagy terjedelemben ez a bejegyzés nekik szól, amennyiben nem vagy TROLL akkor ne olvasd el, amennyiben az vagy olvasd el és mint törvényként kérlek értelmezd kötelező jelleggel!!!), hogy bíráskodni rohadt könnyű azok felett akik leadtak XY kg-ot és mondjuk nem tökéletes lett az alakjuk Te meg kedves „TROLL” zabálod a mekis kaját meg a börger genyót és tele pofával fröcsög a zsír a szád széléről, hogy-hogy néz ki a másik… névetelenül blog harcosként leírod mit baszott el és keresed a legkisebb hibát is a diétájában vagy abban amit csinál, hogy el tudd mondani, hogy meg tudd támadni és magadank el tudd magyarázni miért is nem jó amit Ő megcsinált, hiszen TE ÚGYSEM LENNÉL RÁ KÉPES! NINCS elhivatottság benned nincs kitartásod nincs motivációd egy ilyen 2-3X70-90 naphoz, miért?! Mert kényelmesebb elfogadni, hogy gyenge fos vagy és semmit nem tenni érte és betolni a reggeli fornettit az arcodba mint egy kis brokkolit megpárolni előtte levő este. Nem köszi nem kell a hozzászólásod, hogy mennyire szar ez az egész, meg yo-yo diéta… hagyjuk már!!! Ez is a jellemedből adódik, hogy engem próbálsz magadhoz leminősíteni, hogy mindennap magadba tömsz 50000kcal amiből 15000 zsír amit természetesen a lecsós-kolbászos-szalonnás-hagymás-pacal a másik fele meg cukor és csoki formájában integrálod az emésztő rendszeredbe illetve a testedbe és taszítod így folyamatos romlásba a teljes szervezeted.
Amennyiben végig csinálsz egy ilyet nem fogsz leülni vissza a csülökhoz meg a zsíros kenyérhez vagy a szalonnához illetve a kurva jó 1-2 liter Cappyhez vagy Colához avagy mindennap éjszaka 23 órakor bezabálva lefeküdni… Elárulom mozogni fogsz, mert függőséget okoz ez az egész. Miért??? (most tuti azt gondolod kedves Troll hogy hülye vagyok de nem), mert látod az eredményeket amiért dolgozol, látod mivé tudsz alakulni 70-150 nap alatt, új testet tudsz lízingelni magadnak napról napra haladva és ez nem kamatozik mint a köcsög svájci frankos hitel, előhozod azt a képet ami belül volt (lelki szemeid előtt már ha neked egyáltalán volt ilyen elképzelésed) és láss csodát ha egyszer sikerült abszolválnod akkor elmondhatod, most előhoztad mert volt KITARTÁSOD! NEKED!!! Akkor majd megváltozol az első 20-30 nap után de addig…
Akik végigcsináltak már egy ilyet már nem ítélkeznek, pusztán javasolnak kedves TROLL! Miért, mert tudják mennyi lemondással áldozattal és FIZIKAI MUNKÁVAL---> azaz mozgással jár egy rakás szarból felépíteni valamit ami kinéz úgy ahogy szeretné az ember. Amennyiben nincs intelligenciád ezt felfogni, köszi akkor se írj kommentet azoknak (most ez sajnos a blogok olvasása közben és tapasztalataim alapján úgy gondoltam csak leírom, hátha lesz vmi foganatja) akik próbálják végig küzdeni a programjukat/diétájukat és szeretnék megmutatni hogyan teszik ezt egy blogon keresztül.
Egy ilyen 70-90 napos diétát követően rájössz, hogy a boltba bemész és adott 20.000 féle termék ami eredetileg kaja?! Tudatosul hogy kurvára nem!!! NEM kell ebből maximum csak 15!!! ÉRTED?!?!?!? Nem kell más a testednek! Nem kell, mert nincs rá szüksége! Nem kell a csokis-sonkás-mogyorós chips, nem kell a Puding, nem kell a mogyoró krém, nem kell a Bacon, nem kell a sajttal töltött virsli! Első 20-30 nap után mert már ezen túl vagy elkezdesz olvasni normális életmód tanácsokat vagy uram bocsá tudatos táplálkozással foglalkozó könyvet/ket és már kezd elszállni a sűrűköd ami a szemed előtt lebegett az elmúlt 1-2-3-4-5-99 évben, azért néztél vagy nézel ki úgy ahogy, mert nem adsz megfelelő táplálékot a testednek, nem mozogsz eleget és nem vagy képes a teljes a mocsaras ingoványos komfortodból amibe bele süllyedtél az évek alatt kiszakadni és kikapaszkodni a partra csak saját magad folyamatosan tolod egyre mélyebbre mert neked jó!
Azok akik pedig nem TROLLOK és eddig elolvasták a bejegyzésemet, köszönöm nektek, és szeretném azt elmondani, hogy NEM szabad foglalkozni ilyen hozzászólókkal azokkal akik lehúznak vagy semmibe veszik a törekvéseidet! Amennyiben elkezdesz valami hasonlót a szeretteiddel családoddal normálisan beszéld meg miért szeretnéd ezt végig csinálni! Tudasd velük, hogy nem velük van problémád és nem azért csinálod mert ez egy hóbort hanem támogassanak benne, mert egyedül nagyon nehéz! Segíteni fognak mert ŐK azok akik igazán számítanak a családod! Lányok! Ha a barátodnak szeretnétek megfelelni és miatta csináljátok régen rossz… inkább csináljátok azért mert kinéztek egy „fitt” modellt (nem a 0-és 21kg-os anorexiás agyon fotóboltoltat) és szeretnétek elérni hogy jobb csajjá váljatok mint Ő! Nincs titok tessék elmenni heti 3 kondis edzésre és heti 3 futásra (amennyiben nem akkora a túlsúlyod, hogy ne bírják el az ízületeid) ami legalább 30 percet jelent!!! Nincs titok! Ha nem mozogtál ez is rettenetesen látszani fog! Jajj hogy ez sok akkor számold már ki könyörgöm hogy hány évig tespedtél és hány edzést hagytál ki?! Vagy nézzük másképp hány eltékozolt napod volt eddig az életedből amikor berúgtál a haverokkal vagy éjszakára elmentetek pizzázni meg sütikézni azt vígan hazamentél aludni és le se szartad hogy 3-4 számmal nagyobb gatya szoknya kis felső stb kell rád 2-3 éven belül! Ez normális?? NEM!!! jajj már megint elkalandoztam…
Amennyiben benne vagytok első akár második programotokban, még véletlenül se akarjátok megtudni, miként csinálta a másik és miért lenne jobb amit Ő mondd! Hülyeséget pofázik… látszik rajtad a változás? Olvastál eleget, hogy ne kérdezz hülyeségeket olyanoktól akik lehet nem is tudnak többet nálad? Csináld végig a programod ha egyszer belekezdtél és megfogod látni nincs új a nap alatt csak a változás és eredmények, de csak akkor ha minden alkalommal mindent beleadsz! Nincs kicsapongás nincs jajj ez belefér nincs semmi ilyen!
Vannak/lesznek olyan emberek akik egyszerűen csak szeretnének lehúzni, mert azt hiszik valamit letettek az asztalra, de milyen jogon ítélkeznek feletted? Mi alapon gondolják, hogy joguk van ahhoz hogy minősítsék az eredményeidet amit elértél?! Ja igen… ezt meg kell fogalmaznod magadnak, hogy mi is ez a cél!? Ha nincs célod akkor ne is kezdd el! Csak célokkal tudsz csinálni egy ilyet mert tudod hogy mindennap egy lépést tettél meg a cél felé és minden napot amit letudtál a célhoz vezető út egy kicsiny szakasza.
Nincs külső környezeti tényező, ami eltéríthet nincs se barát/barátnő aki megtilthatja ezt mert tudta hogy mit vállaltál heti 6 szor 1-2 óra igen ennyi de eredmény lesz!
Ebben az egészben lehet, hogy ott lesznek lelkiekben veled a barátaid és a családod, de tudnod kell, hogy saját MAGADNAK kell megküzdeni nap mint nap az akaratoddal, a kitartással a fájdalommal… segíteni fog ebben valaki? NEM! Magadnak kell ezen az úton végig menni és hidd el megéri, sokkal többet kapsz majd a végén mint csak azt, hogy elmondhatod 70 napig nem ettem szart és képes voltam mozogni minden héten 6 szor! (Itt még hozzá fogod tenni magadban de senkinek nem bevallva, sikerült rengeteg kérdést tisztáznom magamban sikerült életem vonalát átgondolnom kicsit magammal foglalkoznom és koncentrálnom a céljaim újra definiálásával kicsit eljátszani.
… ezekre nagyon jók lesznek azok a bizonyos futások amiket fogsz csinálni hetente 3X.
Bocsánatot kérek, hogy ismétlem magam, de nem tudom mivel tudnálak jobban motiválni mint amit itt leírtam, de remélem sikerült!
Nem sokára kezdem a 3. körömet kajával, edzéstervvel reményeim szerint legkésőbb a hónap végén jelentkezem és remélem tudok kicsit segíteni ezekkel a bejegyzésekkel Mindenkinek!!! (akár a kedves TROLLOKNAK!)
További szép napot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése