2012. december 14., péntek

Éjszakai edzés!!!

Helló mindenkinek!

Egy Vmit szögezzünk le:

Jajj honnan is kezdjem túl sok minden van az életünkben ami akadályoz, hogy elérjük azt amit kitűztünk célul... nekem ilyen volt egy, hogy lefogyjak és 6 pack legyen a zsír gombolyag helyén! Sikerült kiviteleztem... na de itt a következő gond máris... meg kéne tartani avagy fokozni... :)


Köszönöm challange accepted...;) 90 napos diétát abszolváltam... de ezt majd máskor ennek nincs itt az ideje... :) 

Miért megyünk el edzeni este? Mert napközben nincs időnk és nem akarunk lustulni, na meg szánalmas szén alapú életforma... ráadásul ha már adott a lehetőség miért ne élnél vele??
Mi hajt előre, hogy éjszaka elmenj edzeni? Hogy hajnalban felkelj és lefuss pecek fagyasztó -21432536fokban újabb 5-8km-et? Vajon mi... Hmmm.... vhogy megpróbálom elmondani nektek:

El kell döntened, hogy szeretnéd-e hogy egy legyél... egy a sok közül... egy... legalább magaddal szemben és nem akarsz majd másra hasonlítani és nem akarod, hogy mások diktálják mit akarsz... egy... nem tudom, hogy elmondani ezt... egy érzésnek kell lennie odabenn ami éget, perzsel... nem küzdesz ellene.... inkább táplálod és ez hajt előre... Nincs időd semmire mégis kitartasz, órát állítasz, ha enni kell ha inni kell, mert egy géppé kell hogy válj, hogy gépiesített testet akarsz kívül és belül... mindennap fejleszted magad, mert tudod hogy ez fog előrébb vinni.

Mégis akkor hogyan vagy miért indulok el éjszaka is edzeni? Aki erre nem tudja a választ szerintem rossz blogot olvas jelenleg... :)

Na de az edzés... adott egy város... hát inkább nevezzük Nagy Falunak... sajnos itt sokkal több igazi kőbunkó található meg mint a falvakban az általuk nevezett "vidéki" városokban... na de egy nagyon jó dolog van itt, márpedig az, hogy van olyan terem ahol napi 24 órában évi 365 Napban nyitva van... ilyenkor este 10 körül a NagyFalu már megnyugszik jóval kevesebb az autó, az ember és kihalt a terem... imádom amikor csend és nyugalom van... csak néhány ember adott nem beszélgettek mint a sok gyökér akik a turmixot kortyolgatni és kielemezni a foci meccset mászik le és évek óta ugyanúgy néz ki mint egy tele szart búvárruha...de akik ilyenkor lenn vannak... az elvetemült éjszakai monstrumok...

volt most olyan ember aki 25 kg-os kézi súlyzóval melegített oldal emeléshez... Szted??? Pusztán ezek a kevesek érzik azt, hogy miért vannak ott és hogy tudják ők is egyek... a kevesekhez tartoznak... Gyere csatlakozz te is... Jönnek a kifogások jajj nincs időm jajj nem jó mert esik jajj nem jó mert fúj jajj nem jó mert a lábszőröm nem úgy áll ahogy kéne... Hát persze!!!!! Én is pont ezeket akartam mondani!


Este elindulsz és nincs visszaút már... Elmész és rájössz, hogy igen azért mentél el hogy feláldozz két órát alvásból és oda teszed magad ha már ott vagy! Esély nincs arra, hogy ne add bele minden erődet, hiszen ezt  pont azért vagy itt, hogy a maximumot elérhesd... formában és erőben is és kiengedd a gőzt amit aznap sikerült magadba elzárni! Rászabadítod az összes mérgedet és erődet a vasra ami könyörtelenül nem hagyja magát és mindig ugyanolyan nehéz marad... de teszed... ezért jöttél!!! Nincs kifogás ömlik belőled a víz és lassan kimerülnek az izmaid az erőből szépen lassan...Ennyire egyszerű ez az egész!!! :)

Adj Bele Mindent és építsd fel azt amit mások képtelenek lennének!!! Hiszen ahhoz hogy rombolj vmit előtte építened kell!!! ;)

4 megjegyzés:

  1. Igazából aki 25 kilóval melegít oldalemeléshez, az már a bemelegítést is csalva végzi..:)

    VálaszTörlés
  2. Kösz , ez a cikk adott egy kis önbizalmat így munka után az edzéshez.. :)

    VálaszTörlés