2012. december 12., szerda

Csináld!

Ez volt az első cím... kicsit erősnek találtam... :) :) :)
Csak csináld ne legyél egy akarat gyenge szánalmas szar...
Jelentem élek és virulok, folyamatosan keresem kutatom mit és hogyan kéne majd enni a diétám alatt mert szeretném, ha megint szuper eredményeket tudnék felétek abszolválni.(mondjuk képek formájában) Gondolkodtam azon, hogyan merem a mostani időszakomat pihi időszaknak nevezni, hiszen keményebben futok és edzek mint eddig csak a diétámat nem tudom és nem is akarom most tartani mert jól esik egy túrós csusza vagy egy csokis cerbona futás után! Hízás nem indult vissza, mert nem zabálok sok szart, csak egyszer-egyszer eszek ilyen kajákat, és élvezem a mozgás minden formáját. Holnapi napomon a köredzés ideje jött el ismét már alig várom és beszállnak mellém ketten is… Nagyon kíváncsi leszek, hogy fogom tudni véghez vinni a mai futásom után… Biztos vagyok benne, hogy kezdek végérvényesen függővé válni… Lehet szenvedély beteg leszek?! :D:D:D Mondjuk nagyon várom már azt, hogy egy hét vízpart Cocktail test rombolás, barnulás, búvárkodás, semmit tevés… remélem hamarabb jön el mint gondolnám! Addig is Te kedves olvasó nézd meg és ha elolvasva motiváltságot szerettél ebből a rövid cikkből nyomj el „like”-ot a lap alján had fertőzzek meg minél több embert a gondolat menetemmel!
 2277c968aeb287fb12f89558e2659cf7_h.jpg
Nap mint nap folyamatosan keresem azt az irányt ami megfelelő számomra… hát egy ideje azt hiszem jó irányban kezdtem el lépkedni és egyre jobban tudom kitolni a képességeim határát. Rengeteget segítenek a motivációs mondatok amiket olvasgatok amiket megosztok veletek is a bejegyzés végén!
Egy körös új rekordom:
egy körmargiton.jpg
A mai új eredményem:
3kör margi.jpg
Nincs olyan mozdulat ami ne fájna most! Na de hihetetlenül jó érzés az, hogy sikerült eddig ezt elérnem. Holnap újra megyek a szigetre… de csak egy körre! Aki akar jöjjön keresse meg a „Futii ;)” csoportot FB-n és nincs megállás. Mindenki aki szeretne jönni jöjjön, ne ijedjetek meg attól hogy Én elértem egy ilyen időt több mint 40-en vagyunk már és mindenki más időket tud teljesíteni így mindig lesz valaki aki fut veled ha futó partnert keresel!
Szeretném ezt a részt bizonyos embereknek ajánlani akik akarat gyengék, és diétát nem képesek végigcsinálni életükben egyszer vagy kétszer 70 napot! Gondoljátok már végig hány napot zabáltatok végig eddigi életetekben és mennyit kell végig csinálni a sok cukros zsíros szar nélkül! Még vmi! Ne zabáljatok!do-not-feed-the-whales-640x479.jpg
Nincs rosszabb annál, minthogy napok/hetek alatt tönkre teszitek mindazt amit felépítettetek! Gondoljátok már végig könyörgöm! Dolgozol mint egy hülye szenvedsz izzadsz kihányod a tüdődet, hogy jobb eredményeket érj el... erre jajj de fincsi ez a Croissan genyó plusz egy kis turó rudi na meg milyen jó lenne mellé még betolni 5-6 nutellás kiflit... ŐŐŐ jaaa hogy szereted a csokikát? Szeretnéd zabálni sok zsíros fost a diéta alatt??? Miért is? Nem vagy képes végig csinálni egy programot ez most komoly?! Gondolkodj róla... Meg volt?! :)

Utána jön a kurva félelem, hogy jajj ezt nem eszem meg mert hízni fogok jajj ezt sem fogom megenni meg ezt sem... De egyél nyugodtan, mert sokkal rosszabb a félelem attól, hogy újra viziló leszel mint az, hogy élevezed az elért eredményeket! ÉLvezni kell és nyugodtan egyél, DE NE ZABÁLJ, hogy ne legyél megint egy pifffedt bálna!!! :) hordj Te is egy ilyen pólót majd:
t_16198.jpg
Azt tudom elmondani nektek akik olvassátok a bejegyzésemet most, hogy egyetlen dolog kell ahhoz, hogy elérd azokat a célokat amit kitűztél… TE!!! Az akaratod a tested és a lelked Senki és semmi amennyiben képes vagy ezt megzabolázni és kordában tartani ezeket és a végsőkig elmenni…
182326_429009983784205_1350486098_n.jpg
aztán tegyél még egy lépést a következő napon mint előtte levő nap, hogy tudd megtettél vmit ami több volt mint tegnap ami nagyobb/jobb/erősebb/keményebb mint saját magad… és mégis TE voltál hogy lehet ez?!?!?!?! Hihetetlen hova el fogsz jutni… meglátod majd! Egy a lényeg Just Do It!!!
 train-hard-get-results_design.png
didnt-train-hard-enough.jpg
Ne felejtsd/felejtsétek el:
„You have to go your gym needs you!”
 Melissa-Walker-Train-Hard-s[1].jpg
Training-Motivation.jpg
Kell egy ilyen:
I-TRAIN-HARD-TEE.jpg
És még mindig nem gondolkodtatok el, hogy elindulj edzeni?! :):)

Köszönöm hogy elolvastátok és remélem motiváltalak kicsit bennetek! További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése