2013. október 8., kedd

Egy követendő példa születése!

Amikor megkergültem és neki láttam annak, hogy transzformálódok nem hittem, hogy hatással leszek bárkire is a környezetemben... vagy azon túl... aztán jött egy "srác" aki idősebb tőlem és beszélgettünk segített lelkileg a verseny felkészülésemben, de "csak" on-line, de nem tudjátok elképzelni mennyit számít az, ha valaki csak odabök számodra egy-két mondatot miközben annyira elcsigázott és/vagy elveszted a fáradtság és kimerültség miatt a célt a szemed elől és csak messze a hétköznapok szörnyű sivatagában vhol látod délibábot amit célnak nevezel...


...aztán jött a következő snitt...




...Jött a kérdés egyik ismerősömben hogy Ő is képes lenne-e szerintem mondtam hogy természetesen miért is ne?! Nem tudom ez volt-e az utolsó lökés a szikla széléről, hogy elinduljon, de gondolom hogy sok mindenki mást is megkérdezett erről és....Laci neki kezdett egy verseny felkészülésnek avagy az egyik nagy álmát szerette volna élménnyé formálni nem pedig álom országba hagyni örökre...

...itt jöttem Én a képbe... hihetetlen mekkora elszántság és "csakazértis szeretkezze meg a világ" van ebben az Úriemberben... tisztelegni szeretnék előtte ezzel a bejegyzéssel, hiszen hihetetlen amit véghez vitt, írt is egy cikket róla egy blog amit később közzé teszek, mivel sajnos költözik a blog és nem tudtam linkelni :S :S :S

A lényeg a következő lenne; ahogy az idő előre haladott Lackó egyre magasabbra tette a lécet.
Egyre elvetemültebbé vált, diétája szépen ment és nagyon ügyesen formálódott napról napra, természetesen neki is voltak idióta kérdései nem-nem annyira mint a nőknek, hogy diétás csoki belefér-e egy verseny felkészülésbe! :D (Vagy ha edzeni fogok akkor ugye nem leszek nagy darab és túl izmos?- ez a kedvencem! :D)

Egy vmi viszont rohadtul fontos ez az ember élő példa arra b...tok meg, hogy aki akar igenis megtudja tenni 3 gyerek mellett plusz következő úton van és 3 műszakban dolgozik mellette... Szeretnéd látni, hogy Laci mégis merre jutott el ennyi idő alatt?! Hát tessék lássék:

Közel a 35-höt így kell kinézni:

....így kell elérni azt amire vágysz nem siránkozással és mások fröcskölésével, nézz a tükörbe told be a dupla húsos dupla sajtos dupla-dupla-dupla szendvicset, aztán rájössz, hogy a cipődet sem tudod bekötni mit is rontottál el!

Lackó megelégelte, hogy nem érezte jól magát a bőrében és nem akarta azt sem, hogy hozzátartozzon ahhoz a társadalom több mint 70%-hoz akik beleszarnak az egészségbe úgy néznek ki: "mint egy tele kakilt búvárruha"-az Ő szavaival élve :) és nem elégedettek azzal amit a tükörben látnak. Nem volt kérdés nem volt visszakozás csak előre nézett és végig küzdötte az utat és sziklákat néha kiskanállal véste ketté mert igenis tudta mit akart és elérte amit szeretett volna. Nem hiszem el, hogy ide eljutott, hiszen nekem a szememben hatalmasat nőtt, hogy ennyi minden ellenére megtudta valósítani ezt az eredményt.


Neked mi a kifogásod? Jaaa, hogy nincs időd és fáradt vagy ja hogy hétfő van, jaaaaa hogy az ikea asztalt meg kell ünnepelni mert 5 éves lett?... értelek mesélnél róla nekem még?

Bocs, mégsem nem érdekel. Komolyan azt hiszitek, hogy ezek szuper csillagharcos vagy földön kívüli? NEM  Ő csak az álmát megvalósította és nem is akárhogy! Te miért nem teszed? 
Elmondom---> jobb oldalról bekiabálni önmagad sajnáltatni és okoskodni és kifogást találni arra van eszed!!! Végig csinálni egy diétát ami keményebb mint leülni bámulni a tévét és nyálcsorgatva az éjjel-nappal Bukarestet nézni, arra van ám ész! miért nem megy??? egyszerű---> sokkal könnyebb mint elmenni egy nap 1-2 órát eltölteni a terembe igen jól olvasod mennyit!!! Itt nem az a fontos, hogy abban két órában mit csinálsz hanem az ami a következő 22 órában mellette mit eszel-iszol! 

Fornettivel és downdate kajával nem lehet elérni egy verseny formát sőt az álom alakot sem amiket nézegetsz a képeken! Gondolkodj már légyszíves hány álom alakú példaképet láttál tolni naponta a hambit meg a mekdonáldos kajákat! (direkt írom el a neveket, de remélem mindenki érti)





... Mindenki vegyen példát erről az emberről mert megérdemli és képes rá, hogy még olyan dolgokat vigyen véghez amit mások életükben még elképzelni sem tudnának... 

...miért??? az Akarat!!! Érted? Figyelj elmondom mit kell véghez vinned, és próbálok nagyon egyszerű lenni mint a szög a fában:

1. Eldöntöd

2. Megtervezed (esetleg kérsz segítséget ha nem megy egyedül)

3. Végig mész azon a rohadt nehéz úton amit kitűztél célként (nem nehéz? Nem akar kiszakadni a szíved a mellkasodból miközben lenn vagy megvalósítani az álom projekt/verseny forma projektet? Komolyan elhiszed ennyi elég? Komolyan azt hiszed, hogy alibi edzés elégnek bizonyul? áááááááááááááá (T-rex ordítás) tudod mit maradj magadnak indulj haza és sírj a párnádba, hogy nem vagy képes beleférni a tavalyi nadrágodba és megint híztál 30 kilót, mert a mekiben olyan finom volt a diétás kóla a sajtburgerrel)

...bocsánat de itt kell megemlítenem olyan embereket akik elképzelik hogy diétáznak és közben tolják a forró csokit, sajt bucit, gyrost, pálinkát, whiskeyt, kólát, és a csokis műzli szeletet hogy mekkore kurva jól esznek és milyen minőséget.... de hát csak ezt az egyet ettem meg ez miért baj?! ja ok nem baj, de akkor mozogd le kérlek jó? Utána ér sírni prüszkölni fújni hogy jajj de kövér vagyok és szégyellem magam... bezzeg amikor letoltad jól esett nem? Elárulom ahhoz, hogy egy szuper extra csokis forró csokit tejszínhabbal meggyel a tetején lemozogj kell minimum fél óra... akkor a többi szarról amit az ember megeszik még a nap folyamán ne is beszéljünk... ááááááááá most lassan itt megbomlik az elmém... ááá nem! Nyugodjunk meg térjünk vissza Lackóra...

... Na de!!!! Itt az élő bizonyíték nektek, hogy igen meg lehet csinálni, megint egy srác a szomszédból, nem vmi szuper csillagharcos a Krull bolgyóról basszus! Paksról érted Paks onnan ahonnan kapod az áramod harmadát, itt van mögötte egy normális családi háttér akik segítik és tessék olyan eredményt produkál, hogy Ti csak mekegtek pislogtok és idiotizmussal feltűzdelve kifogásokat kerestek huszon-tizen x évesen miért is nem megy nekem a diéta, vagy miért nem vagyok képes elérni azt a célt amit kitűztem...

Egyszerű nem vagy elég erős fejben! Pedig minden ott dől el mint a nőknél az orgazmus...XD XD XD

Amennyiben megedzed az elmédet a tested követni fogja azt! Nincs kifogás nincs sírás! Péntek van? Buli van? Menj el előtte edzeni egyet utána menj a többiekkel tovább, hiszen te úgysem fogsz inni, amíg ők isznak te leedzel és megint közelebb leszel a céljaidhoz! Nem kell lemondanod a dolgokról, csak másként kell kivitelezni és máris más lesz az eredmény!

...Nagyon elkalandoztam és Laciról és a versenyéről annyit szeretnék mondani, hogy amire felkészült a 175 cm alatti "athletic physique" kategóriát sajnos összevonták és nem volt magasságra lebontva, így az eredmény szerintem ezét nem lett olyan amit megérdemelt volna, de elmondta hogy újult erőt adott neki, hogy jövőre megmutassa, hogy igenis Ő egy összevont kategóriában is megállja a helyét a legjobbak között! Véleményem szerint amennyiben eldönti képes lesz rá, ebből kifolyólag a fejlődéséről nem ez volt az első és utolsó cikk...;)

Gratulálok neked Laci és remélem jövőben fogunk még látni a színpadon és ugyanúgy mint most mindenki térdelni fog mikor meglátja azt az eredményt amit elértél! ;) Csak így tovább nincs kegyelem nem ejtünk rabokat mindent és mindenki elpusztítunk ami utunkba áll! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése